בזום נדל"ן 86 אירחתי אמש, 30.1.2022 את רמי רונן, המנכ"ל והמייסד של חברת WeCheck, חברת הפינטק, הנמצאת בבעלות משותפת של אסנת ורמי רונן ושל: חברת האשראי ישראכרט ויד 2, וכפי שהבנו אמש, גם בנק דיסקונט.
לאור הקשר שנוצר בינינו , בחליטה חברת Wecheck להעניק הטבה, לכל מי שיגיע בזכות הקשר איתי, ועל מנת לקבל הטבה זו יש לפנות בקישור : https://bit.ly/3s17lSY, המפנה ישירות לwhatsapp ושם לציין כי הגעתם מצחי קווטינסקי.
החברה עוסקת בשני תחומים עיקרים:
1. מתן הערבות המלאה לשכר הדירה למשכירים ולשוכרים
2. מתן הלוואות משלימות (על כך בפודקסט 90 בערוץ נדל"ן בשידור)
חברת WeCheck שמה על דגלה את הסלוגן : "שמשכירים לא מהמרים",
ולשם כך מציעה לציבור 3 מוצרים:
1. דאבל צ'ק – שירות חינמי המתבצע באמצעות האפליקציה- כל בעל דירה יכול לבדוק בקלות ומינימום נתונים שעליו להזין, את רמת הסיכון בהשכרה לדייר זה או אחר. השירות מותנה בהסכמת הדייר ונעשה תוך דקות אחדות.
2. צ'ק בטוח – ערבות מלאה לצ'קים שנותן השוכר, לרבות כל הטיפול הנדרש בדייר שלא עמד בהתחייבותו, מבלי לערב בעל הדירה ומבלי שהפסיד ולו יום אחד של שכר הדירה. כפי שגם מציין רמי, ניתן לשוכרים אשר נתקלים בקושי זמני, לקבל פתרונות מימון על מנת לעבור הבעיה בשלום, ועל מנת שלא יפגע אף צד מהמצב שנוצר.
3. הכל מראש – ניכיון הצ'קים, פתרון לבעל הדירה הזקוק לכל הכסף בתחילת התקופה, מכל סיבה שהיא.
הקשיבו לבשורה, אשר במהלך ההקלטה הבנתי יותר מתמיד את משמעותה וחשיבותה.
צחי קווטינסקי (62),
מאז 1990 (32) שנות ניסיון בנדל"ן, ובעיקר ביזמות, ניהול פרויקטים והשבחת נכסים.
מאז 2005 (17) שנות ניסיון בבניית: "פנסיה עצמית מבוססת השקעות נדל"ן", בהן בנה למאות לקוחות את ביטחונם הכלכלי.